za 28 januari

JAZZ / POP / SOUL

Monique Klemann: Een Affaire Met…Huub Stapel

DINERCONCERT
21.00 uur

Let op: Wegens een spierscheuring is Huub Stapel voorlopig fysiek niet in staat om op te treden. Het concert wordt daarom tot nader orde verplaatst. Kaartkopers zullen per mail op de hoogte worden gebracht.

‘Een Affaire Met…’ is een gloednieuwe muzikale talkshow waarin zangeres Monique Klemann (Loïs Lane) haar gast uitdaagt om zich van een andere kant te laten zien dan gewoonlijk. Samen op de sofa delen ze een cocktail, zingen ze songs en vertellen ze smeuïge verhalen.

Voor de eerste editie van ‘Een Affaire Met…’ heeft ze haar goede vriend Huub Stapel uitgenodigd. De acteur is onder meer bekend van klassiekers als De Lift (1983), Flodder (1986) en Amsterdamned (1988) van Dick Maas. Huub is naast zijn werk op TV en in films ook te vinden in het theater. Met ‘Mannen komen van Mars, vrouwen van Venus’ speelde hij meer dan 470 keer voor uitverkochte zalen en dit jaar was hij te zien in ‘Intouchables’. Minder bekend is dat Huub ook een buitengewoon goede zanger is.

Monique: “Toen we in de jaren 80/90 samen in de band ‘The Directors’ speelden lagen de vrouwen aan zijn voeten, maar hij liet zich nooit verleiden. Ik ga kijken of Huub nog steeds zo braaf is en misschien krijg ik nog een lesje acteren van hem…”

Aan de hand van verhalen en archiefbeelden, muziek en vragen uit het publiek maak je kennis met de persoon Huub Stapel en zijn lange, bewogen carrière.


Staanplaats (v.a. 20:30):                        € 20,00
Dinerplaats:                                                € 55,00
(Diner v.a. 19:00, entree is incl. vier kleine gangen en een welkomstcocktail à €32,50)    

Deuren open:                                                18:45
Aanvang diner:                                             19:00
Wij streven ernaar om de eerste gang van het diner tussen 19:00-19:15 uur uit te serveren.
Aanvang concert:                                         21:00