uzuri-feat

wo 17 oktober

ELECTRONICA

The Full Glass presents Uzuri Bookings

Dit evenement heeft reeds plaatsgevonden

Uzuri Bookings heeft een scala aan artiesten in huis, waarvan bijvoorbeeld Move D, Fred P, Dj Qu, Lerosa, Portable, The Oliverwho Factory en Levon Vincent zich aan de top van de internationale deep house begeven. Tijdens het Amsterdam Dance Event presenteert The Full Glass een avond met 3 van deze dj’s:

Aybee

Naast label-eigenaar, producer en visueel artiest draait Aybee zelf ook nog muziek. Geobsedeerd door ritme en dans zal hij voor een energieke set vol passie zorgen. 

XDB

Al vanaf de vroege 90’s draait de Duitse dj XDB elektronische platen. Dankzij zijn creatieve drive selecteert hij zorgvuldig met welke artiesten en labels hij samen wil werken, waardoor hij trouw blijft aan zijn eigen identiteit. De muziek spreekt voor zichzelf, aldus de dj.

DJ DEEP

Zijn muziek is in de meest prestigieuze clubs ter wereld gedraaid, hij was lange tijd resident-dj in The Rex en hij heeft (volgens Theo Parrish, Carl Graig en andere) een van de beste mixers ter wereld ontworpen, samen met Jerome Barbe. Zelf draait hij diepere house en techno.

.
Klik hier voor tickets.