yasamhancilar-feat

zo 5 februari

BRASIL / JAZZ

Yasam Hancilar - Strange Fish

Tickets
20.00 uur

De Turkse zanger en gitarist Yaşam Hancilar groeit op in de buurt van Ankara en verhuist op zijn achttiende naar Istanbul, het centrum voor muzikanten. In 2006 richt hij de groep Jazzmates op. Hiermee schopt hij het tot grote nationale en internationale festivals en als zanger wint hij de Nardis Young Jazz Vocalists Competition en mag hij zijn thuisland vertegenwoordigen op de International Young Jazz Artists Competition in Estland.

Genoeg redenen om verder te gaan in de jazz, maar bij gebrek aan een goede opleiding voor jazzmuzikanten in Istanbul verhuist Hancilar naar Amsterdam. In 2013 studeert Yaşam af op het Conservatorium van Amsterdam en richt hij zijn eigen muziekschool Music for Life op.

2017 staat in het teken van de release van het nieuwe album. Na mooie recensies voor het eerste album Here’s To Life, is het tijd voor een nieuw avontuur. Yaşam presenteert zijn tweede cd Strange Fish, waarop drie zelfgeschreven songs en zeven stukken van hedendaagse componisten uit de jazz en Braziliaanse muziek staan. Het album zal voor 14,99 euro te koop zijn na afloop van het concert, maar je kunt ook een combiticket kopen waarbij je een staan- of dinerplaats koopt + de CD met korting.

Staanplaats: € 14,00
Dinerplaats: € 18,00
(Diner v.a. 18:00, entree is excl. driegangendiner à €37,50)

Deuren open:                                                17:45
Aanvang diner:                                             18:00
Wij streven ernaar om de eerste gang van het diner tussen 18:00-18:15 uur uit te serveren.
Aanvang concert:                                         20:00