KAARTVERKOOP

​U kunt kaarten kopen via de website van de North Sea Jazz Club, door te klikken op de knop ‘TICKETS’, die bij elk programma in de agenda op de site staat. Aan de kassa zijn alleen tickets verkrijgbaar op de avond van het concert zelf. De kassa is geopend vanaf twee uur (bij een dinerconcert) of een uur (staconcert) voor aanvang. Betalen kan bij ons ook met pin.

Let op: Northseajazzclub.com is de enige officiële verkoopsite. De ticketservice die we gebruiken is Ticketscript.nl. Andere sites die tickets aanbieden zijn doorverkopers. Je betaalt hier vaak een veel hoger bedrag en loopt het risico ongeldige tickets te kopen.

Bent u niet in staat om kaarten via de site te bestellen, dan kunt u reserveren via telefoonnummer 020-7220 981 (bij geen gehoor 020-7220 980). Houdt u er rekening mee dat bij telefonische reserveringen administratieve kosten van € 1,50 zullen worden doorberekend.

We nemen geen gekochte kaarten terug. U kunt in het bestelproces bij Ticketscript wel een annuleringsverzekering afsluiten om uw kaarten te verzekeren.