EVENEMENT ORGANISATIE

De North Sea Jazz Club is klaar voor uw zakelijke event. In drie sfeervolle ruimtes creëren wij uiteenlopende bijeenkomsten voor 15 tot 1500 gasten. Van intieme borrels tot complete congressen en van bijzondere lunches of diners tot onvergetelijke feesten.

U kunt zelf een event organiseren, we kunnen dit samen doen of u laat de organisatie geheel aan ons eigen Events Team over. Kortom, elk evenement kan op de manier worden georganiseerd die u verkiest!

Zelf organiseren

Heeft u al een uitgedacht plan voor uw event, maar bent u nog op zoek naar de juiste locatie met de beste faciliteiten? Ons Events Team helpt u graag met het arrangeren en uitvoeren van uw plannen. De North Sea Jazz Club heeft een legio aan faciliteiten in huis, waardoor er weinig gebruik gemaakt hoeft te worden van derden partijen.

Samen organiseren

Wanneer u een event wilt organiseren, maar u kunt de hulp van een creatief team gebruiken om het te realiseren, dan delen wij graag onze kennis en ervaringen met u zodat we het samen tot een geweldig succes kunnen maken.

Laten organiseren

Als u een event wilt organiseren, maar u wilt hier geen omkijken naar hebben, dan nemen wij graag de zorg uit handen. Ons professionele Events Team is ervaren in het organiseren van divers uitlopende evenementen van A tot Z. Wij kunnen het hele traject voor u leiden, van creatie tot planning, budgettering tot een onvergetelijk resultaat.

 

Contact footer