FACILITEITEN

CATERING

De North Sea Jazz Club verzorgt ook de catering van uw event. Onze chef heeft een aantal gevarieerde arrangementen samengesteld zoals lunches, walking dinners, 3- en 4-gangen menu’s en een assortiment aan (luxe) bites. Wenst u liever een ander thema voor uw evenement? Dan is het uiteraard ook mogelijk om een catering voorstel op maat te maken.

 

GELUID / LICHT / TECHNIEK

In de intieme setting van de North Sea Jazz Club is het van belang dat geluid én licht optimaal zijn afgesteld. Door te werken met professioneel licht, een perfect geluidssysteem en ervaren technici, kunnen wij dit voor elk type evenement voor elkaar krijgen. Of het nou gaat om een intiem concert, donkere clubavond, presentatie of bedrijfsfeest. We hebben de spullen en kennis in huis om van jouw feest een geslaagd evenement te maken.

 

INRICHTING / AANKLEDING

Aankleding en inrichting zijn heel bepalend voor de sfeer van een evenement. Wenst u een thema of een bepaalde stijl? Wij geven graag advies over de creatieve invulling om dit te realiseren. Door de samenwerking met diverse verhuurbedrijven zijn de mogelijkheden eindeloos.

 

ENTERTAINMENT

Wij onderhouden permanente relaties met alle vooraanstaande boekings- en managementkantoren ter wereld, wat ons een voorrangspositie geeft bij het boeken van de artiest die u graag ziet verschijnen op uw evenement in de North Sea Jazz Club. Niets is onmogelijk: Nile Rodgers? Chaka Khan? Of misschien liever een grote internationale DJ of juist dat leuke hippe nieuwe bandje wat u laatst zag in De Wereld Draait Door? Voor ieder budget vinden wij samen met u de ideale match op het gebied van entertainment.

Contact footer